top of page

Belangrijke prijzen en mijlpalen voor SDO

December 2013

Trainer Wouter Muizelaar behaalt de zwarte band!

Zaterdag 21 december heeft trainer Wouter Muizelaar zijn zwarte band behaald! Samen met trainer Wouter Cirkel, heeft Wouter Muizelaar het examen succesvol afgelegd. Zij hebben hier heel hard voor getraind en dat werd uiteindelijk beloond met de zwarte band. Bij het uitreiken van de zwarte band kreeg Wouter Muizelaar ook nog extra complimenten voor zijn examen. Het was een vlot, strak en een prachtig programma wat Wouter en Wouter lieten zien; de examinatoren konden dit zeer waarderen. Iedereen van SDO is hartstikke trots op Wouter Muizelaar en we kunnen niet wachten tot na de kerstvakantie.

 

Wouter is de eerste judoka die bij SDO zijn 1e DAN (zwarte band) heeft behaald. Wij hopen door dit grote succes, dat er nog veel judoka's in zijn navolging kunnen treden, en kunnen zeggen dat zij bij SDO hun zwarte band hebben behaald.

 

Bij SDO, en veel andere judoclubs, is het traditie wanneer iemand zijn zwarte band haalt, dat iedereen hem daarna één keer mag werpen. Graag zien we Wouter na de vakantie!

 

 

Juni 2014

SDO in de prijzen! Maart 2015

Groot nieuws!!

 

SDO was genomineerd op het Network Business Event voor onderneming van het jaar!  SDO heeft maandag 23 maart, twee grote prijzen in ontvangst mogen nemen!! 'Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen' en de 'Rabo Publieks Prijs'!

 

Bekijk enkele foto's hier.

 

Bekijk ons promotie filmpje naar aanleiding van dit event hieronder.

Juni 2015

Trainster Diane de Jong en Elza Woensdregt behalen de zwarte band!

20 juni zijn Elza en Diane naar Assen gegaan om examen te doen.

 

SDO feliciteert haar judoka's Elza Woensdregt en Diane de Jong met het behalen van hun 1e dan (zwarte band). De trainers, alle judoka's en het voltallige team van SDO is super-trots op hen. Ze hebben er dan ook maanden en maanden kei-hard voor getraind.

 

Diane en Elza zijn de 2e en 3e judoka's die onder de vlag van SDO hun zwarte band halen!

bottom of page